Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Carla Saris Uitvaartbegeleiding

Een afscheid zoals het mag zijn

Respect en aandacht voor uw persoonlijke wensen

 

 

Carla Saris Uitvaartbegeleiding is een onafhankelijke uitvaartonderneming met veel aandacht voor u als familie. U neemt immers afscheid van uw geliefde en daar moet u goed, eerlijk en betrouwbaar in worden ondersteund. Wij bieden professionaliteit, zijn integer en hebben alle tijd voor u, creëren rust en zorgen samen met u voor een liefdevol afscheid, waarbij het tot in de puntjes is verzorgd. Een afscheid zoals het mag zijn, in de gedachte en de wens van uw dierbare, uw geliefde.

 

Wij werken in geheel Zuidoost Brabant en hanteren een transparante werkwijze, wat betekend dat we gebruik maken van de inkoop- en inhuurtarieven. Hierdoor kunnen we u direct adviseren en begeleiden in uw keuzes, uw beslissingen en datgene wat nodig is om de uitvaart naar wens te verzorgen.

 

Ons team bestaat uit professionals die met passie en liefde werkzaam zijn in het vak, die weten waar ze over praten en u als familie, als naasten kunnen ondersteunen in het proces van afscheid nemen. Wat dat kan maar één keer, een heel leven komt op één dag voorbij en daar moet u, ondanks uw verdriet, met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Daar begeleiden wij u graag in.

 

Wij hebben respect voor iedere levensovertuiging, we verzorgen kleine maar ook grote uitvaarten tot in elk detail. Het is daarom belangrijk dat u omringd wordt door mensen in wie ú vertrouwen heeft. We beschouwen het als een eervolle en dankbare taak om daar aan bij te mogen dragen.

 

 

Carla Saris Uitvaartbegeleiding

Smaldersestraat 2

5298 NP Liempde

Mob. 06–58910033

Mail: info@carlasarisuitvaartbegeleiding.nl

Website: carlasarisuitvaartbegeleiding.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.