Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Embrasse Uitvaartzorg

Van een persoonlijk afscheid naar een dierbare herinnering

Mijn naam is Natascha van Zeijl en ik ben de eigenaresse van Embrasse Uitvaartzorg. Ik beschouw het als een voorrecht om tijdens een verdrietige periode rondom een overlijden een stuk mee te ‘wandelen’ met de nabestaanden. Dit doe ik met aandacht voor zorg en kwaliteit.

Ieder mens heeft zijn of haar eigen verhaal. Een begrafenis of crematie moet passen bij de overledene, zodat dit de nabestaanden troost biedt bij het verwerken van het verlies van hun dierbare. Samen creëren we een persoonlijke en unieke uitvaart.

Ik vind het fijn om families bij te staan in het nemen van beslissingen op kwetsbare momenten. Daarnaast is het voor mij belangrijk om een persoonlijk afscheid neer te zetten met respect voor de overledene. Tijdens de periode voor en gedurende de uitvaart houd de familie de regie in handen. Ik voer deze wensen uit en hou tradities en geloofsovertuiging in ere.

Wat ik altijd erg bijzonder vind, is om kinderen te betrekken bij het afscheid nemen. Ik zal dan ook, binnen de grenzen van wat het kind aan kan, diverse mogelijkheden bieden qua rol tijdens de uitvaart of aanloop daar naartoe. Juist omdat het erg fijn is voor kinderen dat ze merken dat hun gevoel erkend wordt en er mag zijn.

Als uitvaartondernemer heb ik één simpel en helder doel. Ik wil graag de beste zorg bieden tegen een eerlijke prijs. Ik wil tot steun zijn voor de familie, rust uitstralen en vooral integer en transparant zijn. Ik ben mij ervan bewust dat het in periodes van verdriet soms lastig is om heldere keuzes te maken. Dan is het fijn om iemand naast je te hebben die je kunt vertrouwen en die geen belang heeft bij de keuzes die je maakt. Op de website van Embrasse is terug te vinden dat ik vóóraf een kostenbegroting deel, zodat u niet voor verrassingen komt te staan áchteraf. Mijn werkwijze sluit nauw aan bij waar Eerlijke Uitvaarten voor staat. Het budget wat te besteden is, doet geen afbreuk aan de kwaliteit en zorg die ik verleen bij iedere uitvaart.

Embrasse Uitvaartzorg verzorgt een begrafenis of crematie in regio Westland: ‘s -Gravenzande, Naaldwijk, Maasdijk, De Lier, Monster, Ter Heijde, Kwintsheul, Wateringen, Hoek van Holland, Maassluis, Maasland en in overleg ook buiten de regio.

Embrasse Uitvaartzorg

Herckenrathstraat 1
2681 DG Monster

T: 0174 – 25 74 74
E: info@embrasseuitvaart.nl
W: https://www.embrasseuitvaart.nl/

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.