Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Ester van den Hoek uitvaart

Liefde leeft altijd voort waar het leven eindig is…

Ik ben Ester van den Hoek, opgegroeid in het westen van het land en woon nu al ruim 19 jaar in Valkenswaard. Tijdens mijn werkzame leven heb ik leuke banen gehad, maar toen in 2016 mijn oma op 103-jarige leeftijd overleed wist ik het opeens: “Uitvaartverzorger, dat is wat écht bij mij past”. Daarom ben ik in januari 2017 meteen begonnen met de opleiding uitvaartverzorger.  

Als er iemand is overleden moet er in een paar dagen tijd heel veel geregeld worden. Laat mij jullie daarmee helpen zodat jullie tijd hebben voor je eigen gevoelens.
Ik help jullie met een afscheid vormen zoals iemand was. Een afscheid wat voor jullie een mooie herinnering wordt waar je met een goed gevoel op kunt terugkijken en wat troost kan bieden bij het verlies.

Je kunt zelf kiezen hoe dit eruit komt te zien. Wil je het liefst een traditionele invulling met de afscheidsdienst in de kerk of in het crematorium: prachtig. Maar er is zoveel meer mogelijk, als het bij jou of je geliefde past: een afscheid in de kantine van de voetbalclub of een kleine, intieme bijeenkomt thuis in de tuin, met een motor met zijspan naar het crematorium, het kan allemaal! Mijn ervaring in het organiseren en regelen van grote bijeenkomsten en trainingen komen goed van pas bij het vormgeven van de uitvaart.

Uitvaarten begeleid ik in heel Brabant, maar als je aan de andere kant van het land woont en je toch graag wilt dat ik de uitvaart verzorg kan dat natuurlijk altijd!

Ester van den Hoek
Van Cuijkstraat 30
5555 EC Valkenswaard

T: 06 – 44312423
E: ester@ester-uitvaart.nl
W: www.estervandenhoekuitvaart.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.