Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Finesse Uitvaartbegeleiding

Persoonlijker, eigentijdser, samen met u

U heeft een dierbare verloren en gaat een verdrietige periode tegemoet. U wilt een mooi en persoonlijk afscheid en vindt zorgvuldige begeleiding belangrijk. U heeft ideeën over de begrafenis of crematie maar wilt weten wat er nog meer mogelijk is.

Wij proberen aan te voelen hoe uw dierbare in het leven stond en hoe u op een persoonlijke manier afscheid van hem of haar kunt nemen. Voordat we over praktische zaken gaan beslissen gaan we met u en uw gezin in gesprek, zodat we een goed beeld krijg van het leven van uw dierbare. Van daaruit gaan we keuzes maken. Keuzes betreffende begraven of cremeren, de rouwkaart, de kist, de bloemen en de locatie van de afscheidsbijeenkomst. Stap voor stap zullen wij u helpen en begeleiden zodat u later terug kunt kijken op een afscheid zoals u het voor ogen had.

Eerlijk over de kosten, op basis van inkoopprijs

U wilt dat de uitvaart goed geregeld wordt maar wilt ook weten wat de crematie of begrafenis gaat kosten. Vanaf het eerste gesprek zijn wij open over kosten van uw keuzes. U geeft aan wat belangrijk voor u is en wij denken mee over de mogelijkheden om kosten te besparen.

Binnen 24-48 uur maken we een begroting. We berekenen de uren die we voor u werken maar alle producten zoals rouwkaarten, bloemen, advertenties, rouwauto en kist of lijkwade worden op basis van inkoopprijs en dus zonder marge doorberekend.

Finesse Uitvaartbegeleiding

Jeanine Tucker-van Oosterhout

Schoresteynstraat 51
4158 DD Deil

T. 06 18 76 30 18
E. info@finesse-uitvaart.nl
W. www.finesse-uitvaart.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.