Fredes afscheid & uitvaart

Eerlijke Uitvaarten verklaart dat

Fredes afscheid & uitvaart

het predicaat Eerlijke Uitvaarten mag voeren.

Fredes afscheid & uitvaart

Persoonlijk en betrokken

Graag wil ik mezelf kort aan u voorstellen. Mijn naam is Frederique Broeze (1973) en ik woon in Drachten. Mijn hele werkende leven heb ik in de zorg gewerkt. De eerste 15 jaar als verpleegkundige en de laatste 10 jaar als zorgmanager. Met mijn hart en vanuit passie heb ik de carrièreswitch gemaakt naar de rol van uitvaartbegeleider.

Ik vind het erg belangrijk dat na een overlijden van een dierbare, de naasten de juiste keuzes kunnen maken voor het laatste afscheid. Dit moet in alle rust en met aandacht plaatsvinden. Met mijn kleine, professionele en onafhankelijke uitvaartonderneming wil ik mensen een uniek en waardig afscheid geven. Voor de overledene vanuit eerbied en respect en voor de nabestaanden om hen kracht te geven en een fijne herinnering om na het verlies uiteindelijk weer de draad van het leven op te pakken. Ik begeleid naasten op een rustige, betrokken, zorgzame en doortastende manier. Kenmerken die bij mij en mijn onderneming passen zijn begripvol, veelzijdig, oprecht, betrouwbaar, deskundig, transparant en kwaliteit.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het laatste afscheid van een dierbare is. Je kunt uiteindelijk maar één keer afscheid nemen. Daarnaast vind ik dat iedereen een uniek en persoonlijk afscheid verdient, net zoals een ieder op zijn eigen unieke manier geleefd heeft.

Fredes afscheid & uitvaart

Frederique Broeze

Laagland 44
9205 EX Drachten

T. 06 407 573 96
E. info@fredes.nl
W. www.fredes.nl

Galerij

Wilt u ons als uitvaartverzorger?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.