Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Funéresse

Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. U kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zoveel gebeuren…

Dan is het fijn als iemand u helpt. Iemand die u kunt vertrouwen. Ontzorgt bij wat ‘moet’, meedenkt en begeleidt in wat anno nu allemaal ‘mag’. De rust en ruimte creëert om op uw manier en in uw tempo afscheid te kunnen nemen. Funéresse | Gisela Boers biedt deze hulp. “Door de rust die van Gisela uitgaat, maakt dat je het volste vertrouwen hebt dat alles prima verloopt. Alles is tot in de puntjes geregeld. Zij heeft een goede mensenkennis. Niets dan lof.”

Werkwijze
Vanaf ons eerste contact tot ruim na de uitvaart ben ik er voor u. Om samen een persoonlijk passend afscheid mogelijk te maken dat weerspiegelt wie uw dierbare was, en aansluit bij wie u bent.

Vooraf kennismaken?
Mensen die weten dat zij binnen afzienbare tijd gaan overlijden willen soms zelf hun uitvaartwensen met mij bespreken. Het hebben van deze regie kan veel gemoedsrust geven.

Nazorg
Na de uitvaart begint het meestal pas. Dan komt het verdriet, het gemis. Dagelijkse zaken die ineens niet meer zo vanzelfsprekend zijn. Allerlei vragen die naar voren komen. Ook dan ben ik er voor u en kom een paar weken na de uitvaart weer op bezoek. Om rustig na te praten, vragen te beantwoorden en u waar mogelijk te helpen. Bijvoorbeeld bij een dankbetuiging, informatie over mogelijkheden van asbestemming of een grafmonument.

Zorg op maat
Wellicht ontstaan een aantal maanden na de uitvaart persoonlijke hulpvragen – praktisch, emotioneel of religieus. Voor deze zorg op maat werk ik samen met Mirjam Roenhorst. Als rouw- en verliesbegeleider kan zij helpen om een antwoord te vinden. Deze aanvullende begeleiding wordt, als u daar behoefte aan heeft, kosteloos en geheel vrijblijvend door mij aangeboden.

Funéresse

Gisela Boers

Braamkamp 65
7206 HC Zutphen

T. 06 – 3175 0450
E. gisela@funeresse.nl
W. www.funeresse.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.