Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Maestro-Uitvaarders

Afscheid is zo wezenlijk; Als ode aan het leven van de overledene en als start voor de naasten om hun eigen leven zonder de dierbare een nieuwe vorm te geven. Daarom ondersteunen wij uitvaarten die vooral bij het leven van de overledene en de naasten passen.

Waarom Maestro-Uitvaarders?

Omdat wij met een achtergrond in coaching en familie-opstellingen bewust zijn hoe belangrijk het is, het afscheidsproces echt een plek te geven. Maestro omdat we allemaal dirigent zijn van ons leven. Niet dat we alles kunnen regisseren, maar wel hoe we met mooie en pijnlijke dingen op ons pad om gaan; de dood hoort daar dus ook bij…

Gelukkig zijn uitvaarten steeds persoonlijker en durven we vrijer te denken, minder zoals het hoort of omdat het zo een gewoonte is geworden. Daarom is het zo mooi om mee te denken wat nu echt bij de overledene past. Waar kwam hij of zij graag? Is het mogelijk om daar het afscheid te houden?

Daarom hebben wij ook bij leven gesprekken om uw wensen voor uw eigen ‘afscheid-ooit’ te bespreken. Dit kan al rust geven voor de persoon zelf, maar ook voor de naasten, zodat ze niet bij een onverwachts overlijden allerlei besluiten hoeven te nemen waar nog nauwelijks over nagedacht is.

In Wassenaar hebben we een ‘Plek van Bezieling’ gecreëerd waar wij maandelijks lezingen en intieme concerten organiseren. Kijk voor de agenda naar www.maestro-uitvaarders.nl/agenda

Waar staat Maestro-Uitvaarders voor?

  • Meedenken in wat echt bij de overledene past
  • Ontzorgen
  • Naasten zoveel mogelijk betrekken bij het afscheidsproces
  • Een afscheid dat voor iedere beurs een passende mogelijkheid biedt.
  • Met iedere verzekering kunt u bij ons terecht en adviseren wij u als iets slimmer is om te doen
  • Richard van Roessel is een erkend dementie-vriendelijke uitvaartverzorger.
  • Want wat als de mantelzorger overlijdt of een partner of kind van de persoon met dementie? Hoe betrek je de persoon met dementie bij het afscheid, zonder te overprikkelen? Hij kan u daar goed in adviseren.
  • Bemiddelen voor een goede nazorg.
  • Wij hebben geen eigen uitvaartcentrum of rouwauto’s zodat wij u vrij kunnen adviseren. Wij kunnen wel alle locaties voor u regelen en ook de meest speciale vervoermiddelen verzorgen.

Richard van Roessel

Voor een vrijblijvend gesprek bij leven over uw wensen voor een afscheid-ooit bel of mail ons. U bent ook van harte welkom op onze ‘Plek van Bezieling’.

Hartelijke groet namens het team van Maestro-Uitvaarders:

Richard van Roessel

Raaphorstlaan 10A
2245 BG Wassenaar

T. 06 – 55170520 (dag en nacht)

E. info@maestro-uitvaarders.nl
W. www.maestro-uitvaarders.nl

Dementievriendelijke uitvaartverzorger

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.