Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Rowdy van Oorschot Uitvaartzorg

Ontspannen in benadering, helder in communicatie, transparant in handelen

WAAR HEEFT U
BEHOEFTE AAN?

In de dagen na een overlijden lopen er allerlei emotionele en praktische zaken door elkaar. Er moet van alles geregeld worden, en u wilt het zo goed mogelijk doen. De juiste keuzes maken, om op een mooie en passende manier afscheid te nemen, een afscheid wat bij u en uw dierbare past. In die drukke, emotionele dagen is het fijn om te kunnen vertrouwen op een betrokken en oprechte uitvaartbegeleider, die u aan de hand neemt en het overzicht voor u bewaart.

Zowel het leven als het overlijden wordt door iedereen anders beleefd. Dat ervaar ik als uitvaartbegeleider dagelijks. Dit vraagt om maatwerk in ieder afscheid én in mijn dienstverlening. Vanuit mijn jarenlange ervaring weet ik wat er geregeld moet worden en wat er allemaal mogelijk is. Uw wensen en verhaal zijn hierin altijd leidend voor mij. Mijn eerste vraag is dan ook: waar heeft u behoefte aan?

Vanuit Amsterdam begeleid ik persoonlijke uitvaarten, samen met mijn team aan specialisten. In iedere gewenste sfeer, op elke gewenste locatie, en ongeacht uw achtergrond of uitvaartpolis.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.