Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Sociale Uitvaartzorg Nederland

Een overlijden van een dierbare, brengt veel emotie met zich mee

Vaak komen er extra zorgen bij als er een kleine budget beschikbaar is voor de uitvaart. Zorgen die dan de overhand krijgen in plaats van verdriet van het verlies van uw dierbare. Sociale Uitvaartzorg Nederland kan u van dienst zijn door met u mee te denken en u een uitvaart aan te bieden die binnen het budget past. Altijd een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart.

Persoonlijke motivatie

Vanuit mijn uitvaartonderneming Sociale Uitvaartzorg Nederland verzorg ik voor mensen die een klein budget voor de uitvaart hebben een waardige afscheid die past bij de overledene en nabestaanden binnen het beschikbare budget.

Ook kan ik ondersteuning bieden bij het verkrijgen van een bijzondere bijstand om de kosten van de uitvaart te betalen indien er een geen eigen geld of niet toereikend inkomen is. Daarnaast verzorg ik uitvaarten voor mensen die geen nabestaanden hebben en toch wensen hebben omtrent de uitvaart, deze voer ik uit zonder aanwezigheid van belangstellenden, maar geheel conform wensen van de overledene. Met verschillende gemeentes heb ik een overeenkomsten gesloten om zorg te dragen voor de uitvaarten welke via gemeentewegen verzorgd moeten worden. Welke vorm van uitvaart ik vanuit Sociale Uitvaartzorg ook verzorg, deze zijn altijd persoonlijk, respectvol en betaalbaar.

Steeds vaker zie ik, wanneer er geen of een klein budget beschikbaar is voor de uitvaart, zorgen de overhand krijgen dan het verdriet om het overlijden van hun dierbare. De periode rondom overlijden is erg belangrijk voor de rouw en overleven van de rouw. Ik vind het dan belangrijk om deze zorgen weg te nemen want een uitvaart hoeft geen duizenden euro’s te kosten.

De uitvaarten die ik mag verzorgen zijn altijd persoonlijk, respectvol en betaalbaar. Ik ben hierin transparant en bereken geen toeslagen op de producten en extra diensten die ik vanuit mijn uitvaartonderneming betrek. Het is belangrijk, zeker naar mijn doelgroep toe, ik transparant en eerlijk ben in de tarieven die ik handteer.

Sociale Uitvaartzorg Nederland is 24 uur per dag telefonisch te bereiken via nummer: 085 – 0608988.

Sociale Uitvaartzorg Nederland

John Jansen

Postbus 833
6800 AV Arnhem

T. 085 – 0608988
E. info@socialeuitvaartzorg.nl
W. www.socialeuitvaartzorg.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.