Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Sterre Uitvaartzorg Gelderland, Overijssel, Flevoland en Gooise Meren

"Kan niet bestaat niet en waar een wil is, is een weg!"

“Mijn passie ligt bij het liefdevol begeleiden in één van de meest emotionele gebeurtenissen in ons leven”

 

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het is om een uitvaart te moeten regelen als je net een dierbare hebt verloren. Je bent kwetsbaar en verdrietig en je wilt niets liever dan ontzorgd worden door iemand die je aanvoelt, warm en persoonlijk is. Iemand die een arm om je heen legt. Ik kan u hierbij helpen. Ik kan u helpen in deze verdrietige periode door warme persoonlijke omgang met de familie. Met gevoel en daadkracht zodat de familie op een goede manier afscheid kan nemen. Een goed passend afscheid, wat past bij de overledene en de nabestaanden.

Het geeft mij enorme voldoening als ik een steun kan zijn voor mensen in een voor hen verdrietig moment. Ik ontzorg graag families, waardoor zij de tijd hebben om afscheid te nemen van hun dierbare. Er moet zoveel geregeld worden. In de eerste uren na een overlijden vind je nauwelijks ruimte om bij emoties te komen terwijl je daar op dat moment zo’n behoefte aan hebt. Juist op dat moment heb je iemand nodig die naast ervaring in het regelen van veel praktische zaken rondom een uitvaart, ook ruimte kan geven voor een stukje verwerking.

 

Ik werk samen met een hele lieve collega in het Noorden van het land. Geert Lammers stelt zich zelf voor in zijn pagina op deze site. Wij hebben als missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen jullie met de beste zorg en met heel veel liefde en warmte. Daarbij verliezen we de integriteit en deskundigheid zeker niet uit het oog. We hebben voor de naam Sterre Uitvaartzorg gekozen met een aantal redenen. “Stil geborenen” worden heel vaak Sterrekindjes genoemd. Ook tijdens uitvaarten wordt dikwijls tegen kleine kinderen gezegd dat Opa of Oma nu een Sterretje is. Boven ons logo staan drie sterretjes in drie verschillende formaten. Zo zijn er helaas soms hele kleine sterretjes, middelgrote en grote/oudere sterren waar we afscheid van moeten nemen. Elke ster verdient een gouden herinnering!

Mijn werkgebied is in hoofdzaak Gelderland en Overijssel. Daarnaast heb ik ook in de Gooische Meren al diverse uitvaarten mogen verzorgen.

 

Sterre Uitvaartzorg Midden-Nederland

Kerklaan 2

8196 KW Welsum

Tel. 085-0271661

Mob. 06–12451293

Mail: gertrude@sterreuitvaartzorg.nl

Website: www.sterreuitvaartzorg.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.