Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Sterre Uitvaartzorg Friesland, Groningen, Noord Holland en Drenthe

"Kan niet bestaat niet en waar een wil is, is een weg!"

Vanaf 1985 ben ik betrokken bij uitvaarten. Als rouwbegeleider ondersteunde ik families bij het overlijden van hun dierbare en sprak als funerairspreker bij het afscheid. Ook heb ik in onze familiekring al veelvuldig verlies moeten meemaken. Dan ervaar je pas hoe het voelt om afscheid te moeten nemen van iemand die je lief en dierbaar is. Deze jarenlange ervaring in rouwbegeleiding heeft mij er in 2016 toe gebracht om hier mijn beroep van te maken. Inmiddels heb ik nu ook professioneel veel uitvaarten mogen verzorgen. Het is goed te horen dat ik door mijn rustige houding ook rust breng en dat ik daarnaast volledig  “ontzorg”. De begroting ontvangt u van mij altijd vooraf en duidelijk gespecificeerd. Dan weet u direct waar u aan toe bent en kunnen we ons puur en alleen richten op een bijzondere uitvaart van uw dierbare.

Ik werk samen met een hele lieve collega in het Oosten van het land. Gertrude Smeijsters stelt zich zelf voor in haar pagina op deze site. Wij hebben als missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of je nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen jullie met de beste zorg en met heel veel liefde en warmte. Daarbij verliezen we de integriteit en deskundigheid zeker niet uit het oog. We hebben voor de naam Sterre Uitvaartzorg gekozen met een aantal redenen. “Stil geborenen” worden heel vaak Sterrekindjes genoemd. Ook tijdens uitvaarten wordt dikwijls tegen kleine kinderen gezegd dat Opa of Oma nu een Sterretje is. Boven ons logo staan drie sterretjes in drie verschillende formaten. Zo zijn er helaas soms hele kleine sterretjes, middelgrote en grote/oudere sterren waar we afscheid van moeten nemen. Elke ster verdient een gouden herinnering!

Mijn werkgebied is in hoofdzaak de provincie Friesland. Daarnaast heb ik ook in Groningen en Drenthe al diverse uitvaarten mogen verzorgen.

 

 

Sterre Uitvaartzorg Noord Nederland

Munnikplaat 33

8531 ME Lemmer

Tel. 0514-744018

Mob. 06-24258996

Mail: geert@sterreuitvaartzorg.nl

Website: www.sterreuitvaartzorg.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.