Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Uit Eerbetoon

Traditioneel en in beweging

Overledene verzorging & uitvaart ondersteuning

Op het moment dat u met het overlijden van een dierbare wordt geconfronteerd, breekt een hectische periode aan. Vaak moeten er opeens heel veel belangrijke beslissingen in korte tijd genomen worden en helder nadenken is dan vaak lastig.

Op dat moment wilt enmoetu iemand naast u hebben staan die u helemaal kunt vertrouwen.

Datmag u van ons verwachten.

Samenmet u kunnen wij uw dierbare verzorgen, wassen en kleden.

Wij verzorgen geheel naar de wensen van de overledene en uw wensen de uitvaart of crematie.

U beslist en niet wij!

Wie ben ik?

Uit eerbetoon is een onderneming met oog voor tradities, maar toch volop in beweging. Wij assisteren de nabestaanden bij het nemen van lastige beslissingen in een vaak korte periode. Daarbij houden we natuurlijk rekening met het persoonlijke karakter van zowel de overledene als van de nabestaande. Vroeger waren alle uitvaarten ongeveer hetzelfde, met slechts hier en daar een kleine variaties.

De nadruk in het werk lag vooral op ‘regelen’. Door de individualisering en de vele culturen die tegenwoordig in ons land samenleven, verandert die rol in ‘adviseren’ en ‘begeleiden’.

Dit stelt hogere eisen aan de professionaliteit.

Als gediplomeerd overledene verzorger en gecertificeerde coach in omgaan met rouw en verlies, verzorg ik al geruime tijd overledenen en regel ik uitvaarten en crematies.

Ik verzorg, als u dat wilt , samen met u de begrafenis of de crematie in de regio Noord-Oost Veluwe en Randmeren, maar natuurlijk ook daarbuiten.

Ik werk volgens de doelstellingen van ‘de eerlijke uitvaarten”, d.w.z. één tarief voor de complete dienstverlening. Geen marges op producten en daarom een echt onafhankelijk advies.

Altijd duidelijk wat elk onderdeel van de uitvaart kost. Mogelijkheid om alle inkoopfacturen in te zien.

Dat is transparant, dat is eerlijk. Zonder winstbejag.

Ook na een afscheid sta ik voor u klaar. Als gecertificeerd coach kan ik u steun bieden bij de verwerking van het verdriet. En onderzoeken of eventueel meer professionele hulp nodig is en helpen om voorzichtig de draad weer op te pakken.

Heeft u mij nodig? Dan ben ik er voor u.

 

Ed Verweij

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.