Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Via Humana Uitvaartverzorging

Via Humana Uitvaartverzorging – omdat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt

Omdat liefde niet ophoudt waar het leven eindigt

Via Humana Afscheidsbegeleiding en Uitvaartverzorging, verzorgt de uitvaart en begeleidt de nabestaanden, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Wij doen dit mensgericht, transparant en zonder verborgen kosten.

Als uw dierbare is overleden komt er ineens veel op u af. In een bijzonder verdrietige periode moet u in een korte tijd beslissingen nemen en keuzes maken om de uitvaart te regelen. Via Humana Uitvaartverzorging uit Nunspeet en Harderwijk geeft u in deze kwetsbare dagen op betrokken en informele wijze persoonlijke aandacht, advies en begeleiding, bij eigentijdse en bij traditionele uitvaarten. Onze uitvaartverzorging neemt u zorgen uit handen. Zo bieden wij u rust. Samen met u geven wij vorm aan het afscheid, rekening houdend met uw wensen en uw budget. Met respect en begrip voor elke levensovertuiging.

Ieder mens is uniek. Nog te vaak komt dat niet tot uiting in de uitvaart. Vaak weten nabestaanden niet dat het mogelijk is om een echt persoonlijke invulling te geven aan het afscheid van hun dierbare. Dan wordt al gauw gekozen voor dat wat gebruikelijk is. Wij vinden van belang dat de keuze die gemaakt wordt een bewuste keuze is, en niet een keuze die uit onbekendheid of onzekerheid voortkomt.

Via Humana Uitvaartverzorging
Kastanjelaan 10
8071 AN Nunspeet

Dirk Timmer
T. 06 1324 5132
E. dirk.timmer@viahumana.nl
W. www.viahumana.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.