Kosten uitvaart

Kosten uitvaart

De verschillende soorten kosten

Een uitvaart kost veel geld. Zo betaalt u onder andere voor de uitvaartverzorger, de rouwkaarten, de plechtigheid en de kist. Gebruikelijk verschilt het tarief per begrafenisondernemer. Dit heeft te maken met de winstopslag. Bij Eerlijke Uitvaarten betaalt u voor de totale dienstverlening een vaste prijs. Voor al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart betaalt u de inkoopprijs. Zonder winstmarge. Dat is wel zo eerlijk. 

Verschillende onderdelen van een uitvaart

De totale kosten van een uitvaart bestaan uit allerlei verschillende onderdelen. We geven de grote onderdelen van een uitvaart aan. Hierbij is het onmogelijk om compleet te zijn. Uw uitvaartverzorger kan voor uw situatie een duidelijke overzicht en een complete begroting maken. Voor meer informatie over specifieke onderdelen, maak een keuze uit het menu hiernaast.

Standaardkosten uitvaart:

– Uitvaartverzorging
– Verzorging en opbaren
– Rouwvervoer
– Kist
– Plechtigheid
– Begrafenis of crematie

Extra kosten uitvaart:

– Rouwadvertenties
– Rouwkaart
– Bloemstuk
– Condoleanceregister
– Eventuele fotolijsten, geluidsinstallaties en catering

Kosten Eerlijke Uitvaarten

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een Eerlijke Uitvaarten-uitvaartverzorger één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening. Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt 1-op-1 doorberekend. Dus zonder marges en toeslagen. Dat betekent dat u de kist, de kaarten, bloemen, de koeling, schaarwagen en het vervoer allemaal tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger betaald. Dat is wel zo eerlijk. Op verzoek kan de uitvaartverzorger zijn inkoopfacturen ook laten zien.

Eerlijke uitvaartverzorger

Heeft u te maken met een overlijden en moet u de uitvaart (helpen) regelen? Neem dan contact op met een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat.

Meer weten over kosten uitvaart?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.