Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Uitvaartkosten

Een uitvaart brengt veel kosten met zich mee. Zo betaalt u onder andere voor de uitvaartverzorger, de rouwkaarten, de plechtigheid en de kist. Gebruikelijk verschilt het tarief per begrafenisondernemer. Dit heeft te maken met de winstopslag. Bij Eerlijke Uitvaarten betaalt u voor de totale uitvaart een vast aannametarief. Voor al het andere dat wordt ingekocht voor de ceremonie betaalt u de inkoopprijs. Zonder winstmarge.

Waaruit bestaat de prijs van een uitvaart

De totale kosten van een uitvaart bestaan uit allerlei verschillende onderdelen. We geven de grote onderdelen van een uitvaart aan. Hierbij is het onmogelijk om compleet te zijn, omdat een uitvaart voor iedereen anders is. Uw uitvaartverzorger kan voor uw situatie een duidelijk overzicht en een complete begroting maken.

Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart?
Neem contact met ons op

Verschillende uitvaartkosten toegelicht

De kosten die verbonden zijn aan een uitvaart komen van verschillende kanten. De prijs bestaat onder andere uit de dienstverlening van de uitvaartverzorger, maar ook uit materialen als bijvoorbeeld een kist en vervoer. Aan de volgende punten moet bijvoorbeeld gedacht worden:

Een eerlijke prijs voor een Eerlijke Uitvaart

In tegenstelling tot wat gebruikelijk is, rekent een Eerlijke Uitvaarten-uitvaartverzorger één tarief voor de complete dienstverlening. Al het andere dat wordt ingekocht voor de uitvaart van uw dierbare wordt één-op-één doorberekend. Dus zonder marges en toeslagen. Dat betekent dat u de kist, de kaarten, bloemen, koeling, schaarwagen en het vervoer allemaal tegen de inkoopprijzen van de uitvaartverzorger betaalt. Dat is wel zo eerlijk.

Vind een Eerlijke Uitvaartverzorger in uw regio