Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Partner worden

Wij staan voor eerlijk en transparant zaken doen in de uitvaartbranche. Een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat rekent één tarief voor zijn of haar complete dienstverlening en is open over alle kosten. Spreekt dit u aan en wilt u partner worden? Wij vertellen u graag over de voordelen en voorwaarden van het lidmaatschap. 

Waarom partner worden? 

  • Publiciteit: Uw uitvaartonderneming wordt meegenomen in al onze communicatie-uitingen. 
  • Organisatiepagina: Uw uitvaartonderneming krijgt een eigen profielpagina op de website van Eerlijke Uitvaarten en is te zien op onze kaart- en lijstweergave. Zo is uw onderneming makkelijk te vinden voor nabestaanden en kunt u uw onderneming goed presenteren. 
  • Netwerk: Als partner van Eerlijke Uitvaarten maakt u onderdeel uit van een groot netwerk van uitvaartverzorgers die willen bijdragen aan een eerlijke en transparante branche. 
  • Positieve impact op uw reputatie: Een uitvaartverzorger met het Eerlijke Uitvaarten-predicaat is iemand die nabestaanden kunnen vertrouwen.

Wat kost het lidmaatschap? 

Partner zijn van Eerlijke Uitvaarten kost jaarlijks € 279,-. Deze lidmaatschapsbijdrage wordt onder meer gebruikt voor het onderhoud van de website en de (online) marketingkosten. Zo kunnen we bouwen we aan een groot netwerk van betrokken, gemotiveerde uitvaartverzorgers die streven naar een eerlijke uitvaartbranche. 

Duur overeenkomst

De samenwerking wordt steeds aangegaan voor een jaar. We gaan ieder jaar automatisch een jaar met elkaar verder tenzij er tenminste één kalendermaand voor afloop van het lopende jaar wordt opgezegd.

Voorwaarden partnerschap

Om partner te kunnen worden van Eerlijke Uitvaarten, moet uw uitvaartonderneming aan een aantal voorwaarden voldoen. In heel ons handelen en communiceren streven we naar optimale transparantie. Duidelijkheid over wie we zijn, wat en hoe we iets doen en wat iets kost. Hier leest u meer over deze voorwaarden.

Aanmelden als partner

Wilt u zich graag aanmelden als partner van Eerlijke Uitvaarten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij bevestigen deze inschrijving schriftelijk binnen 5 werkdagen na ontvangst van het formulier.

Inschrijfformulier


Dit formulier ondertekend terugsturen naar: Eerlijkeuitvaarten.nl, Brink 1, 9331 AA Norg of gescand mailen naar info@eerlijkeuitvaarten.nl. Na ontvangst krijg je binnen 5 werkdagen de schriftelijke bevestiging en een e-mail met daarin het huisstijlpakket.