Rouwadvertenties

Advertenties

Rouwadvertentie plaatsen

Als je een rouwadvertentie wilt plaatsen, bedenk dan goed in welke media je dat doet. Er zijn daarnaast verschillende soorten rouwadvertenties. 

Tekst in rouwadvertenties

De rouwadvertentie die door de nabestaanden in de krant wordt geplaatst, is vaak een kopie van de rouwkaart. Voor u een advertentie plaatst, is het goed om na te denken wie u hiermee wilt bereiken en wat de boodschap moet zijn. Denk er ook bij na dat de kosten voor het plaatsen van rouwadvertenties per medium nogal kunnen verschillen. De tarieven van dagbladen zijn vele malen hoger dan die van een lokaal krantje.

Boodschap van een rouwadvertentie

Belangrijk is de groep mensen die u wilt bereiken met een advertentie. Vaak staat iemand nog vol in een werkzaam leven. Dan is een advertentie in een dagblad geen gekke keuze. Maar nog vaker is iemand al op hoge leeftijd en heeft relatief weinig sociale contacten. Dan is de keuze voor een lokaal krantje veel logischer.

Maar boven alles staat dat u mag kiezen wat u wilt. Misschien heeft degene om wie het gaat bij leven al eens gezegd wat hij of zij graag zou willen.

Meer weten over Rouwadvertenties?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.