Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Uitzending meldpunt

Waarom kost een simpele uitvaart zoveel geld? Bij Meldpunt komen veel klachten binnen over de hoge kosten bij uitvaartbedrijf Monuta. De rekeningen zijn vooraf niet duidelijk. Uitvaartondernemer Harry Haandrikman van Eerlijke Uitvaarten vindt het vreselijk wat er gebeurt in de uitvaartwereld. “Ik wil het anders doen. Daarom heb ik een eigen bedrijf gestart waarin ik wel transparant ben over de eerlijke kosten.”

Geen verborgen kosten

Bij Meldpunt komen verschillende klachten binnen over onduidelijke kosten voor uitvaarten. Iemand moet bijvoorbeeld een aannametarief van 1.895 euro betalen, maar vindt het onduidelijk waar deze kosten voor zijn. Ook kost een kist 900 euro, terwijl we van Monuta horen dat de inkoopprijs van een kist 360 euro is. Een familie gaat niet akkoord met de offerte, maar moet toch 980 euro betalen.

Bij Eerlijke Uitvaarten is het kraakhelder wat transparant is. Transparant is dat u precies weet wat de dienstverlening van de uitvaartverzorger kost en wat alle afzonderlijke losse onderdelen van de uitvaart kosten. Dit betekent dat de uitvaartverzorger niet ook nog eens aan de kist verdient. En niet aan de opbaring, de kaarten, bloemen, enzovoort.

Heeft u de uitzending van Meldpunt met Eerlijke Uitvaarten gemist? Bekijk hem terug: 

Zo bereidt u een uitvaart goed voor

Niemand wil er over nadenken, maar wie het wel doet, bespaart nabestaanden een hoop verwarring en kosten. Uw uitvaart. Harry Haandrikman vertelt u in Meldpunt waar u aan kunt denken bij het afsluiten van een verzekering, en het voorbereiden van de uitvaart zelf. Bekijk de video en lees het artikel op de website van Meldpunt. 

Neem contact met ons op

Heeft u verder nog een vraag over het regelen van een uitvaart in tijden van corona of bent u op zoek naar een Eerlijke Uitvaartverzorger ? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op