Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Boy Jansen uitvaartverzorging

Een persoonlijke uitvaart: het zit hem in de kleine dingen

Een persoonlijke uitvaart: het zit hem in de kleine dingen. Ieder mens is uniek, elk afscheid bijzonder, dat is waar Boy Jansen uitvaartverzorging voor staat. Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen van een overleden persoon, is het belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt. Persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid, maar vooral een persoonlijke, betaalbare uitvaart vormen de kern van onze dienstverlening. Uiteindelijk gaat het erom dat u, ondanks al uw verdriet, straks toch met een tevreden gevoel terug kunt kijken op deze periode van afscheid nemen. Een goed afscheid is een goede start voor het rouwproces.

‘Extra inspanning maakt het verschil tussen een gewone en bijzondere uitvaart’

Boy Jansen uitvaartverzorging, is een kleinschalige en onafhankelijke organisatie met passie en kennis voor het vak. Wij bieden uitvaartzorg, advies en ondersteuning. Wij werken in heel Zuidoost Brabant en we kunnen gebruik maken van alle faciliteiten bij u in de regio. Wij zijn een onderneming die past bij deze tijd, wij proberen het zwarte randje rondom een afscheid een kleur te geven die paste bij het leven. Dit houdt in dat wij samen met de nabestaanden een crematie of begrafenis organiseren die zo goed mogelijk past bij de overledene. Soms denken mensen dat er bij een persoonlijke uitvaart van alles wordt bedacht om de gebeurtenis zo bijzonder mogelijk aan te kleden en dus ook wel heel duur zal zijn. Maar het persoonlijke zijn juist vaak de kleine dingen die van waarde zijn.

Wij willen samen met u vorm geven aan een eigen en daarmee persoonlijk afscheid van uw dierbare. Een uitvaart die recht doet aan wie iemand is geweest en wat iemand heeft betekend. Wij hebben respect voor elke levensovertuiging en staan open voor zowel bestaande als nieuwe uitvaartgebruiken.

Boy Jansen uitvaartverzorging

Grensweg 48
6021 JX Budel

T:  040 – 711 44 87
E: info@boyjansenuitvaartverzorging.nl
W: www.boyjansenuitvaartverzorging.nl/

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.