Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Funeral Quest

Uitvaart die bij u past. Afscheid nemen kan maar één keer. Wij geven de uitvaart vorm op de manier die bij u past. Dat is onze prioriteit. En juist door volledig transparant te zijn in onze werkwijze en in de kosten komen wij tot een uitvaart die past.

‘Na een overlijden is er ruimte voor verstilling. Afscheid nemen van een overleden geliefde is stilstaan bij het gevoel van ‘nooit meer’. Het eren van een heel leven in één dag. Maar ook het besef van een nieuw begin. Ieder mens is anders en gaat op zijn eigen manier om met verdriet. Dat kun je niet bepalen of sturen.

Daarom probeer ik als uitvaartbegeleider aan te voelen wat waarde heeft voor de nabestaanden. Op welke manier vinden zij troost. Op welke manier kan ik dat voor hen vormgeven en organiseren? Schoonheid kan troosten. Liefde kan troosten. Er voor elkaar zijn is de essentie. Aandacht geven, rust brengen, begeleiden… Ik heb een groot gevoel van empathie voor mensen op dit moment van hun leven en draag, met de juiste uitvaartverzorging, graag bij aan een dag vol mooie herinneringen.’

Anne-Marie Boogaarts
Bogortuin 93
1019 PE Amsterdam
T. 06 8181 8469
E. anne-marie@funeralquest.nl
W. www.funeralquest.nl

Funeral quest video
Speel video
Bekijk video
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.