Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Haandrikman Uitvaartverzorging.nl

Bij Haandrikman Uitvaartverzorging draait het eigenlijk maar om één ding; het verzorgen van de uitvaart van uw dierbare waarbij uw goede gevoel leidend is.

We zijn erg gedreven om binnen de grenzen van wat mogelijk is een zo mooi mogelijke uitvaart neer te zetten.

Afscheid nemen van een dierbare

Voor iedereen komt ooit het moment om afscheid te nemen van een dierbare. Dan is het fijn als u wordt bijgestaan door een uitvaartverzorger die de weg goed kent in uw buurt.

Wij helpen u in deze hectische tijd om praktische zaken te regelen en keuzes te maken uit de vele mogelijkheden die er zijn om een uitvaart vorm te geven.

We werken hierbij met een heldere en eerlijke prijsstelling en zorgen dat u steeds van tevoren op de hoogte bent van wat iets gaat kosten. Zo kunt u altijd met een goed gevoel terugkijken op een mooie persoonlijke uitvaart die bovendien betaalbaar is.

Neem de tijd om even door onze website te gaan. Mocht iets vragen oproepen, kunt u altijd even bellen of mailen. We lichten het graag toe. Mocht u een voorgesprek willen of een overlijden willen melden, bel dan meteen naar 0592 269 128. We staan dag en nacht voor u klaar.

Haandrikman Uitvaartverzorging
Brink 1
9331 AA Norg

Harry Haandrikman
T. 0592 269 128
E. info@haandrikmanuitvaartverzorging.nl
W. www.haandrikmanuitvaartzorg.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.