Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Patricia Herni Uitvaartbegeleiding

Voor een uitvaart op maat! Onafhankelijk, financieel transparant, eerlijk en duurzaam.

Als je te maken krijgt met een overlijden van een naaste, ben je vaak niet op je best. En dat is best logisch omdat je verdriet overheerst. In de gesprekken over de organisatie van het afscheid laat je je leiden door wat ‘gebruikelijk’ is. Hoe vaak wordt een uitvaart niet georganiseerd zoals ‘het hoort’? Dertien in een dozijn.

Neem juist de tijd om stil te staan bij het overlijden. Je hoeft niet direct te gaan haasten. En weet dat alles kan. Zowel in het vormgeven van de uitvaart als in de keuze van de uitvaartbegeleider. Ongeacht of en waar je verzekerd bent. Je hoeft dus niet als eerste de uitvaartverzekeraar te bellen.

 

Hart voor jou!

Een uitvaart is een levenslange herinnering. De organisatie van een uitvaart voor die unieke persoon is kun je maar een keer doen en moet goed zijn. Weet je niet waar te beginnen? Wil je een uitvaartbegeleider die je bij de hand neemt vanaf het overlijden tot en met de uitvaart? Wil je een uitvaartbegeleider die je persoonlijk en betrokken begeleidt? En je helpt een uitvaart te organiseren de past bij zowel je dierbare als de nabestaanden? Zodat jij ruimte hebt om op jouw manier afscheid te nemen?

Kernwaarden waar ik voor sta zijn:

  • Onafhankelijk
  • Financieel transparant
  • Eerlijk
  • Duurzaam

Spreekt dit je aan? Neem contact met mij op om de mogelijkheden en jouw wensen te bespreken. Voor melding van een overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar.

 

Patricia Herni uitvaartbegeleiding

Henriëtte Roland Holstlaan 6
2135 MX  Hoofddorp

T. 06 – 2379 1671
E. info@patriciaherni.nl
W. www.patriciaherni.nl

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.