Partner worden?
Logo Eerlijke Uitvaarten

Uitvaartzorg Arthur Nijsten

Arthur Nijsten is ruim 14 jaar werkzaam in zijn eigen uitvaartpraktijk in Gulpen, en combineert professionaliteit met passie. Hij werkt niet alleen in Limburg, maar wordt ook steeds meer gevraagd in andere delen van het land.

Hij is niet alleen opgeleid als uitvaartbegeleider, maar tevens als ritueel begeleider en rouwbegeleider.
Woorden die vaak genoemd worden bij het omschrijven van zijn werkwijze: Arthur creëert rust en aandacht in de situatie vanwege een sterk coördinatievermogen dat hij op een verwarmende wijze in kan zetten, hij stimuleert de eigen inbreng van de nabestaanden zover mogelijk en is altijd gericht op de wensen van de overledenen en de nabestaanden. Arthur levert maatwerk. Hij bevordert door zijn werkwijze de verbinding en nabijheid tussen de nabestaanden en de overledene. Hij neemt daarom slechts 1 uitvaart tegelijk aan.

Kosten zijn transparant. Arthur werkt al lange tijd conform de afspraken van www.eerlijkeuitvaarten.nl.

Hij hanteert een basistarief van 1500,- . Tijdens zijn begeleiding stimuleert hij de nabestaanden zoveel als wenselijk en mogelijk is zelf actief te zijn: Overledene verzorgen onder mijn begeleiding, zelf het rouwdrukwerk ontwerpen en eventueel ook zelf maken, aangifte doen van overlijden, zelf een kist of een wade maken et cetera. Zelf actief zijn in en bij het afscheid nemen blijkt een goede basis voor de verbinding en rouwverwerking. Daarbij zal uiteindelijke de rekening ook lager kunnen worden.

Hij informeert en adviseert de nabestaanden hoe de uitvaart persoonlijk maar ook goedkoper uitgevoerd kan worden. Dit kan ook al in een voorgesprek voordat er een overlijden heeft plaatsgevonden. Tijdens dit uitgebreide gesprek komen alle onderdelen van de uitvaart aan de orde. Een wensenformulier wordt samen ingevuld. Het advies met kostenraming zet hij op papier en kan gebruikt worden ten tijde van de uiteindelijke uitvaart. De kosten voor dit uitgebreid advies zijn 250,- euro en worden in mindering gebracht als Arthur Nijsten de uitvaart heeft verzorgd.

Dit betekent dat de tarieven open en eerlijk met u gecommuniceerd worden en dat alles wat voor de uitvaart ingekocht wordt aan u wordt doorberekend zonder toeslagen. Zie website www.uitvaartzorgarthurnijsten.nl

Uitvaartzorg Arthur Nijsten
Groeneweg 12
6271 BR Gulpen

Arthur Nijsten
T. 06 5336 5865
E. info@uitvaartzorgarthurnijsten.nl
W. www.uitvaartzorgarthurnijsten.nl

Arthur video
Speel video
Bekijk video
Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.