Gelderland

Uitvaartverzorgers Gelderland

Overzicht aangesloten Uitvaartverzorgers in Gelderland

Bekijk op deze pagina Uitvaartverzorgers uit Gelderland met het predicaat Eerlijke Uitvaarten.

Mieke Sanders Uitvaart – Elst

Vanaf het moment dat iemand is overleden moet je, ondanks alle emoties, praktische zaken gaan regelen. Maar dit hoeft echt niet allemaal binnen een paar uur. In de dagen na het overlijden kan ik je in alle rust terzijde staan. Bij mij is veel mogelijk, ik ken geen vaste aanpak of vaste uitvaart. Ik luister, verwoord, bied aan en denk mee.

Mieke Sanders
T. 06 – 1334 5046
E. info@miekesandersuitvaart.nl
W. www.miekesandersuitvaart.nl

Via Humana – Nunspeet

Via Humana Afscheidsbegeleiding en Uitvaartverzorging, verzorgt de uitvaart en begeleidt de nabestaanden, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Wij doen dit mensgericht, transparant en zonder verborgen kosten.

Dirk Timmer
T. 06 – 1324 5132
E. dirk.timmer@viahumana.nl
W. www.viahumana.nl

Uitvaartzorg Karin – Harderwijk

Uitvaartzorg Karin verzorgt een persoonlijke uitvaart. Voor een begrafenis of crematie in Harderwijk, Ermelo, Zeewolde of omgeving (Putten, Nunspeet, etc.) kunt u contact met mij opnemen.

Karin Vette
T. 06 – 18 76 30 18
E. karin@uitvaartzorgkarin.nl
W. www.uitvaartzorgkarin.nl

Finesse Uitvaartbegeleiding – Deil

U heeft een dierbare verloren en gaat een verdrietige periode tegemoet. U wilt een mooi en persoonlijk afscheid en vindt zorgvuldige begeleiding belangrijk. U heeft ideeën over de begrafenis of crematie maar wilt weten wat er nog meer mogelijk is.

Jeanine Tucker-van Oosterhout
T. 0345 – 228537
E. info@finesse-uitvaart.nl
W. www.finesse-uitvaart.nl

Sociale Uitvaartzorg Nederland – Arnhem

Sociale Uitvaartzorg Nederland kan u van dienst zijn door met u mee te denken en u een uitvaart aan te bieden die binnen het budget past. Altijd een persoonlijke, respectvolle en betaalbare uitvaart.

John Jansen
T. 085 – 0608988
E. info@socialeuitvaartzorg.nl
W. www.socialeuitvaartzorg.nl

Verweij Uitvaart Ondersteuning – Ermelo (Gld)

Verweij Uitvaart Ondersteuning en Rouw & Verlies coaching is een relatie jonge onderneming Wij hebben ons toegelegd op de verzorging van uw overleden dierbare en de totale uitvaart, begrafenis of crematie.

Ed Verweij
T. 06 – 5884 9062
E. info@verweijuitvaartondersteuning.nl
W. www.verweijuitvaartondersteuning.nl

Funéresse – Zutphen

Het overlijden van een dierbare brengt veel emoties met zich mee. U kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zoveel gebeuren… Dan is het fijn als iemand u helpt. Iemand die u kunt vertrouwen. Ontzorgt bij wat ‘moet’, meedenkt en begeleidt in wat anno nu allemaal ‘mag’.

Gisela Boers
T. 06 – 3175 0450
E. gisela@funeresse.nl
W. www.funeresse.nl