Noord-Holland

Uitvaartverzorgers Noord-Holland

Overzicht aangesloten Uitvaartverzorgers in Noord-Holland

Bekijk op deze pagina Uitvaartverzorgers uit Noord-Holland met het predicaat Eerlijke Uitvaarten.

Atente Uitvaartbegeleiding – Amsterdam

Een eerlijke uitvaart betekent voor mij niet alleen openheid over de kosten voor en van een uitvaart, maar ook openheid over mogelijkheden en keuzes die gemaakt kunnen worden.

Judit Meijer
T. 06 2897 3389
E. info@atente.nl
W. www.atente.nl

Funeral Quest – Amsterdam

Uitvaart die bij u past. Afscheid nemen kan maar één keer. Wij geven de uitvaart vorm op de manier die bij u past. Dat is onze prioriteit. En juist door volledig transparant te zijn in onze werkwijze en in de kosten komen wij tot een uitvaart die past.

Anne-Marie Boogaarts
T. 06 8181 8469
E. anne-marie@funeralquest.nl
W. www.funeralquest.nl

Osiris Uitvaart – Amsterdam

Als een ‘rots in de branding’ zijn Riet Willems en Ron Bosman van Osiris Uitvaart er voor u om uitvaartwensen te bespreken en ideeën aan te dragen. Dat gebeurt door af te stemmen en met elkaar te kijken wat passend is. Een uitvaart regelen vergt logistiek en het bewaken van de grote lijnen, tegen acceptabele kosten. Daar staat de begeleiding van Osiris Uitvaart Amsterdam voor.

Riet Willems
T. 06 4764 3999
E. info@osiris-uitvaart.nl
W. www.osiris-uitvaart.nl

Uitvaren – Amsterdam

Uitvaren is het proces van de overgang van het leven naar de dood. Anders gezegd: de overgang van de ene fase van ‘zijn’ naar de volgende. Het is een proces dat we niet kennen, ongewis als we zijn over de dood. Uitvaren betekent het verlaten van de veilige haven, onze vertrouwde plek. We verlaten ons lichaam om op weg te gaan naar een andere bestemming.

Het is mijn taak als zelfstandige kleine uitvaartondernemer om de uitvaart te regelen zodat u de ruimte krijgt om het verlies te ervaren. Met zorg en aandacht help ik degene die komt te overlijden en de familieleden en vrienden bij het organiseren van de uitvaart. Ik sta u bij met raad en daad.

Karel Winterink
Witte de Withstraat 117 hs
1057 XR Amsterdam

T: 06 512 18 253 (24/7)
M: info@uitvaren.com
W: W: www.uitvaren.amsterdam / www.settingsail.info